Jeugdlessen in de zomervakantie 2015

Bericht van Trudy:

 

Zomervakantie. Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het al zover.
Dit jaar gaan we het anders aanpakken dan de voorgaande jaren.

Normaal hing ik in maart al een vakantie roosterlijst op waar je dan je vakantie kon aankruisen zodra je die wist. Je had dus ruim de tijd om dit te doen, maar helaas werd dit door heel veel mensen niet gedaan en op het laatste moment moest er dan nog van alles geschoven worden. Vervelend voor de mensen die wel netjes opletten maar het was zóveel werk voor mij om achter iedereen aan te zitten en te plannen, dat ik er mee gestopt ben.

Deze zomervakantie (18 juli t/m 29 augustus) zijn er dus gedurende 6 weken géén jeugdlessen gepland. Van 18 t/m 25 juli zijn er geen jeugdlessen omdat we dan ponykamp hebben.
Senioren wél graag gewoon afmelden, want de seniorlessen gaan gewoon door.

Je kunt dus gewoon 6 weken wegblijven zonder je af te melden. Wil je wél gewoon komen rijden, wat natuurlijk altijd kan, dan moet je zelf mailen en dan plan ik je ergens in een les waar plek is. De verantwoording ligt dus nu bij jullie zelf en niet meer bij mij.

Ik hoop dat het dit jaar wat soepeler gaat verlopen. Let wel op, inhalen alleen in hetzelfde kwartaal en maar 2 lessen per kwartaal.
Mailen altijd naar afmelden@eindhovensemanege.nl. Dit mailadres kunnen alle instructeurs lezen. Mijn mail lees ik op vakantie niet, dus dan kun je niks plannen.

Het is nog steeds niet voor iedereen duidelijk wanneer je nu in kunt halen. Vandaar dit stukje om het nog een keer duidelijk uit te leggen:

 • De kwartalen lopen als volgt:
  kwartaal 1: feb-mrt-apr
  kwartaal 2: mei-jun-jul
  kwartaal 3: aug-sept-okt
  kwartaal 4: nov-dec-jan
 • Je mag 2 lessen per kwartaal inhalen maar wel in hetzelfde kwartaal.
 • Deze les moet dan wel 24 uur vantevoren zijn afgemeld, ook bij ziekte geldt deze regel. Als er dus in de laatste week van je kwartaal een vakantie is, dan moet je deze les vantevoren inhalen.
 • Er mogen maar max 12 ruiters in een les dus vol=vol. Iedereen wil optimaal les en als er telkens inhalers bij rijden is dat voor niemand prettig wanneer de les dan te druk wordt. Probeer dus zo min mogelijk te schuiven met je les.

Als je weet dat je op vakantie gaat, plan dan een inhaalles vóór je vertrekt.
Het staat duidelijk aangeplakt hoe de kwartalen lopen en hoeveel lessen je mag inhalen.
De zomervakantie valt in het 2de en 3de kwartaal.

Als er iets niet duidelijk is dan kun je het natuurlijk altijd vragen.

Gr.Trudy

 


Mailen via: afmelden@eindhovensemanege.nl