Pas-de-Deux op Muziek

19 februari 2017

(muziek inleveren vóór 4 februari 2017)

We organiseren weer een wedstrijd voor iedereen. Het is een Pas-de-Deux op muziek. Er zijn weer drie verschillende groepen koppels:

  • senioren
  • junioren
  • ouder & kind


Uitleg

Even wat uitleg voor degene die niet weten wat voor wedstrijd de Pas-de-Deux op muziek is.
- Je rijdt met z´n tweeën een proefje (A, B of C afhankelijk van niveau)
- Zelf moet je daar muziek bij verzinnen (minimaal 7 minuten)
- Je doet kleding aan die je bij die muziek vindt passen

Heb je bijvoorbeeld cowboykleding aan dan kun je westernmuziek erbij verzinnen. Alles is mogelijk; van Kabouter Plop tot Madonna. Je moet misschien wel 2 of 3 liedjes uitzoeken, omdat de proef ongeveer 7 minuten duurt.
Ben Laauwen zal deze liedjes aan elkaar plakken, zodat het een mooi geheel is. Omdat dit ook veel werk voor Ben is, is het wel belangrijk dat alles op tijd wordt ingeleverd en wel vóór 7 februari a.s.

Het is echt een hele leuke wedstrijd die je zeker moet meemaken. Je kunt dus met 2 volwassenen meedoen, of je doet met 2 jeugdruiters mee. En er is de ouder-kind groep. Omdat er heel veel ouders rijden waarvan de kinderen ook rijden, heeft Trudy bedacht dat het misschien leuk is dat ze nu ook samen kunnen rijden. Alleen al in het bestuur en de redactie kunnen we veel koppels maken.
Deze groep kan dus niet oefenen met elkaar, omdat dat niet gaat met de lessen. Wel wordt er geoefend in je eigen les, dus je weet wel wat je moet doen. Het blijft dus voor iedereen hetzelfde als niemand met elkaar oefent. Per koppel bekijkt Trudy welke proef (A, B of C) je kunt rijden, zodat het op elk niveau aangepast is. Dus daar hoef je het niet voor te laten, want iedereen kan het.

Je mag ook meerdere keren meedoen, dus bijvoorbeeld met je ouder en nog een keer met een vriend of vriendin. De wedstrijd is pas zondag 19 februari dus nog tijd zat om wat te verzinnen. Begin wel op tijd, want je moet natuurlijk ook nog aan je kleding werken.

 

Muziek

De muziek moet minimaal 7 minuten duren. Je mag ook meer nummers inleveren die achter elkaar gespeeld moeten worden. Geef dan wel duidelijk aan in welke volgorde je de nummers wilt horen. Bij voorkeur een MP3 aanleveren, maar de originele muziek CD mag ook. Die krijg je natuurlijk tijdens de wedstrijddag weer terug. Inleveren kan op de volgende manieren:

  • CD of USB stick:
    Zet je muziekbestand(en) - bij voorkeur MP3 - erop en geef de CD of USB stick af aan de bar. Doe er een briefje bij met jullie namen en vermeld duidelijk de bestand(en) die gebruikt moeten worden.
  • WeTransfer.com:
    Upload jouw muziek via wetransfer.com (gratis, tot 2GB per keer) en stuur deze naar pdd@eindhovensemanege.nl. Vermeld jullie namen in het berichtveld.

Stuur alsjeblieft géén links naar Youtube of Spotify, maar converteer de muziek zelf (online) naar MP3.

Muziek in ieder geval inleveren vóór 4 februari 2017.

 

Opgeven kun je, zoals gebruikelijk, weer aan de bar.
Wij wensen alle deelnemers alvast veel succes met de voorbereiding en tot op 19 februari !

De organisatie