Sinds augustus 2005 is Dipsy niet meer op de manege te vinden. Na enkele jaren keihard manegewerk te hebben gedaan, hebben Dipsy haar benen het begeven. Ze was al lang slecht aan haar benen en was vaak kreupel. Dit heeft de manege heel lang aangekeken in de hoop dat het nog goed zou komen, maar helaas dit was niet het geval.
We zullen Dipsy zeker missen, zij was een echt manegepaard.

Over Dipsy valt niet meer te vertellen dan dat het een uitstekend manegepaard was. Ze liep lekker door, niet te snel, maar zeker niet langzaam. Ze was erg braaf en liep daarom ook veel mee in de beginnerslessen. Dipsy was geen groot paard, maar toch behoorlijk sterk. Kreupel was ze eigenlijk nooit en ze kon makkelijk wat zwaardere volwassenen dragen.
Een sprongetje was voor haar ook geen probleem.
Dipsy was een paardje dat eigenlijk geen streken had, heel af en toe een goede bok op zijn tijd zat er wel in, maar daar bleef het dan ook bij.
Op stal was ze wat minder makkelijk in de omgang. Je kon daarom maar beter niet haar stal in gaan, tenzij je moest opzadelen. Je moest altijd alert blijven, want Dipsy kon schoppen maar ook bijten. Eenmaal opgezadeld en uit de stal gehaald was het een prima paard.

Dipsy
geboortejaar: +/-1991
ras: ?
geslacht: merrie
hoogte: +/- 1.63
kleur: vos
Op de manege van: 02-2000 tot 08-2005