Herbie
geboren: 01-05-1987
overleden: 17-11-2014
ras:
Part Bred
geslacht: ruin
hoogte:
kleur: schimmel
op de manege vanaf:

Terug naar de pagina In Memoriam

Ik heb een keer op Herbie gereden, en hij was heel fijn met rijden. Alleen met het doorzitten valt het tegen, want hij butst heel erg. Verder met het rijden als er iemand achter hem gaat lopen gaat ie stil staan. En in de stal is ie heel lief met het opzadelen en borstelen.
Ik hoop dat ie nog heel lang op de manege blijft !!

Door: Mandy van den Boogaert, 20-01-2007

Herbie is heel lief. Hij is best eigenwijs. Galopperen doet hij goed, maar als je de teugels te kort hebt, gaat hij niet in galop. Hij heeft heel hoog in de dressuur gelopen en kan dus ook héél mooi lopen!! Ik hoop dat hij nog láng op dé manege blijft, want het is een heel leuk paardje!!!

Door: Claudia Dorgelo, 12-02-2007

Herbie is echt een schattig ponytje. Ik ben een geluksvogel want ik heb al vaak op hem gereden. Hij is heel fijn in galop en luistert best goed. In het begin schudde hij wel steeds met zijn hoofd, maar dat doet ie nu al minder. Kortom: Herbie is echt een schatje!

Door: Iris Wijers

Ik heb er twee keer op gereden en ze is superfijn. Herbie is een lief ponytje, maar met doorzitten is minder fijn. Soms bokt ze, maar meestal is ze lief . Toen ik op 25 juli reed, reed ik op Moeson. Toen we terug kwamen hadden ze Herbie afgezadeld en wilden ze hem poetsen en dee die bijten.
Soms wil ze niet in galop. En ze kan echt goed springen.

Door: Amber Singels, 28-07-2008