Oefenspringen

Springmogelijkheden Eindhovense Manege

 

Oefenspringen op woensdagavond

Elke woensdagavond in het zomerseizoen kun je vanaf 19:00 uur komen oefenspringen.

Iedere combinatie springt, net als bij een officiële wedstrijd het parcours. Mocht je meerdere fouten maken, dan mag je het parcours toch afmaken. Als er niet te veel inschrijvingen zijn, mag je zelfs bij een fout de barrage rijden. En natuurlijk is er ook professionele hulp aanwezig om je te helpen of aanwijzingen te geven.

Ook zijn op woensdagavond de bar en de friettent geopend!
Het oefenspringen start in april en gaat door t/m september. Alleen bij extreem slechte weersomstandigheden wordt het oefenspringen mogelijk een keer afgelast.

 

Je dient lid te zijn van de vereniging, de kosten daarvan zijn €10,- per jaar en het lidmaatschap is geldig voor alle oefenwedstrijden die georganiseerd worden, zowel in het weekend als door de weeks.

 

 

Elke dag zelfstandig oefenspringen

Elke dag is er de mogelijkheid om zelfstandig te trainen met je paard op een professionele locatie. Wekelijks wordt er een ander parcours neergezet. De kosten hiervoor bedragen € 10,- per paard/pony. Neem voor meer informatie contact op met de manege.

De springwei is niet beschikbaar op dinsdag tussen 18:30-20:30 uur en op woensdag na 16:00 uur (i.v.m. oefenspringwedstrijd). En natuurlijk is de springwei ook niet beschikbaar tijdens door ons georganiseerde KNHS wedstrijden (zie kalender).